art@wakan.es 690 081 961
Cavalls Wakan
Montcortès - Pirineus Lleida
art@wakan.es

Logo Cavalls Wakan
ESP | CAT | ENG

Joies de crinera de cavall

Totes les nostres creacions són úniques i personalitzades, realitzades de manera totalment artesanal amb crinera de cavall i combinant altres materials com a plata, cuir, pedres, gemmes, acer i altres aliatges.

Usant diferents tècniques d'elaboració de trenats amb tota la cura i cura en el tractament de les crineres i amb el màxim respecte pels cavalls dels quals obtenim la matèria primera.

Oferim la possibilitat de realitzar joies úniques amb el pèl del teu propi cavall. No és una joia mes, és una mostra de la relació que tens amb el.

Envians crinera del teu cavall i explicans les teves idees sobre la mena de joia que desitges, junts trobarem el millor disseny per a la teva joia amb crinera del teu cavall.

L'inestimable valor sentimental és tan especial, que una joia de crinera manté aquest vincle entre el teu i el teu cavall, ajudant-te a sentir-lo sempre a prop.

Les joies de crinera de cavall ademes de la seva bellesa i gràcies a les seves propietats naturals tenen una gran força i durabilitat, que combinada amb la artesania fina i la maxima atenció al detall les converteixen en peces uniques.

Contactar:

Email: art@wakan.es
Tel: 690 081 961


Videos

Video  Autor: Imgagen Miniatura Youtube
Venda de Poltres i Cavalls
Quarter Horse, Paint Horse i Appaloosa

info@wakan.es
www.wakan.es
pupil·latges
pupilajes@wakan.es
pupilajes.wakan.es
617 57 49 27
Rutes a Cavall
Als Pirineus de Lleida

info@hipicawakan.com
www.hipicawakan.com
web developer by koollook